Hallå där alla glada!

Idag är det sommarväder i Falkenberg och redan klockan 9 i morse var det 24 grader varmt.
Som vanligt har vi bakat våra egna glassrån och idag är det Alex som var rånbagare. I glassboxarna har vi alla våra favoriter som brownie, hallon-saltlakrits och för de som inte vill ha glass har vi två olika sorters sorbéer.

På dagens aktivitets-schema hittar vi korsordstävlingar mellan 12-18,  ECE-data 13-15, visning av smycken klockan 17-19 och, som många andra av onsdagarna här på campingen, poängpromenad 18-19. Vi hoppas såklart att ni tittar förbi på någon av de aktiviteterna, men för er som vill bort lite från campingen kan vi tipsa om lekplatsen på vallarna  som har förutom ett antal olika gungor, hinderbanor och rutchkanor har lite olika ankor, getter och får som man får gå runt och kika på Givetvis har vi även många vackra stränder och sjöar. Annat som händer runt om i Falkenberg idag är cirkus olympia som börjar klockan 19.00 och håller till vid falkenbergs ishall, (biljetter från 180kr ) vid solhaga teaterglänta visar man klockan 18.00 upp teatervinden, en familjeföreställning där man får se flera olika Astrid Lindgren figurer blandat med dans och musik från från de klassiska filmerna (biljetter 175kr för barn och vuxna över 3). I Hwitans trädgård är det idag visfestival och dagens artister är Lena Petersson (sjunger Monica Zetterlund), Tommy Nilsson, Musikgruppen KAL med Leif "Pedda" Pedersen och Torbjörn Johansson, Björn Johansson, Danne Stråhed. Dessa biljetter kostar 375kr och musiken börjar 19.00
Vi har vissa ströplatser och då är de flesta på våran sommarcamping som ligger en liten bit ifrån receptionen. På vandrarhemmet har vi två rum lediga, det ena i en natt och de andra i två.
Varma hälsningar från oss i receptionen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0